Zoeken naar basiscursus

basiscursus
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage Syntra.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage. Massage wellness Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage. In deze professionele massageopleiding leer je alle basisgrepen en -knepen van het beroep. Theorie en praktijk zijn binnen deze opleiding prima op elkaar afgestemd, zodat je straks op een verantwoordelijke manier je vak kunt uitoefenen.
Melding: Lijst van instellingen die een basiscursus voor preventieadviseurs verstrekken niveau III - Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
Print this page. Melding: Lijst van instellingen die een basiscursus voor preventieadviseurs verstrekken niveau III. Instellingen die cursussen verstrekken over de basiskennis van preventieadviseurs, overeenkomstig de bepalingen van de artikel 23 tot 26 van boek II, titel 4 van de codex over het welzijn op het werk.
Basiscursus collivervoer Archieven Febetra.
Diensten en Producten. Seminaries en opleidingen. Home Opleidingen Basiscursus collivervoer. Categorie Opleidingsdata Locatie Inschrijven. 21 augustus 2021. 28 augustus 2021. 4 september 2021. Geen inschrijvingen meer mogelijk. 6 september 2021. 7 september 2021. 8 september 2021. Geen inschrijvingen meer mogelijk.
Personenbelasting - basiscursus.
Personenbelasting - basiscursus. Personenbelasting - basiscursus. Zowel voor de student hoger onderwijs als voor de beoefenaar van een cijferberoep is deze basiscursus personenbelasting een betrouwbare gids in het fiscale labyrint. De auteur slaagt erin om de wetgeving op een didactische wijze uit te leggen en rijkelijk met schemas, overzichten en voorbeelden te verduidelijken.
Basiscursus: Natuurbeheer Opwijk-Merchtem - Volzet Natuurpunt.
Of je nu je handen uit de mouwen wil steken als vrijwilliger bij het natuurbeheer in natuurgebieden, of gewoon meer wil weten over natuurbeheer, deze basiscursus geeft je er meer inzicht in. Je leert over de samenhang tussen de soorten fauna en flora, de biotopen in een natuurgebied én hoe je dit kan ondersteunen met een goed beheer in 10 lessen.
Untis Opleidingen en Trainingen - Basiscursus Roosteren met Untis.
Basiscursus Roosteren met Untis. Untis Opleidingen en Trainingen adviseert iedere beginnende roostermaker aan de Basiscursus Roosteren met Untis te volgen. De ervaring leert dat u zich door het volgen van deze basiscursus roosteren de helft van de zogenaamde inwerktijd bespaart!
Basiscursus Turks.
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen. Boekenportaal talen Turks Basiscursus Turks. In deze cursus komen de belangrijkste grammaticale constructies aan de orde die een Nederlandstalige nodig heeft om Turks te leren spreken. Dit product is niet meer op voorraad.
Basiscursus eerste hulp Rode Kruis.
Basiscursus eerste hulp. Wat leer je? Deze cursus is een basisopleiding. Je leert hoe je moet reageren in een noodsituatie en hoe je gepast eerste hulp kan verlenen. Ook de verzorging van vaak voorkomende aandoeningen komt aan bod. Als je slaagt voor het examen, krijg je een brevet.
Vedic Art - Basiscursus.
Voor praktisch info klik hier. De basiscursus bedraagt €320 incl voor 5 dagen.Indien je gebruik maakt van het materiaal in het atelier betaal je hiervoor €40. Wil je graag inschrijven voor de cursus, vul de onderstaande velden in en druk op verzenden.
2-daagse basiscursus Gent 7 8 oktober 2022 - Hypnovision.
Volledige bedrag, Voorschot van €50. 2-daagse basiscursus Gent 25 en 26 januari. € 50,00, - € 195,00, Opties selecteren. 2-daagse basiscursus Gent 10 11 september 2021. € 50,00, - € 195,00, Opties selecteren. 2-daagse basiscursus Antwerpen 26 27 jan 2018.

Contacteer ons